Cookies op de website van Dr. Nassau College

Dr. Nassau College gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.

Excursie Den Bosch klas 3

Datum
02.12.2022 06:45 - 18:00

Beschrijving

Op vrijdag 2 december a.s. staat de excursie naar Den Bosch voor de leerlingen van klas 3 havo & vwo op het programma. 
Aldaar bezoeken we het Designmuseum en het Noord Brabants museum. Daarnaast krijgen we een rondleiding in de Sint Jans kathedraal en organiseren we een stadswandeling. Deze excursie vindt plaats in het kader van het vak Kunst. We verzamelen om 6.45 uur voor bij school. Op basis van klassen worden de leerlingen gekoppeld aan een docent en ingedeeld in de bussen. Tijdens de reis krijgen de leerlingen verdere informatie over het programma.
Het is van belang om een pen en papier mee te nemen en een lunchpakket. Het avondeten is niet inbegrepen aangezien we ernaar streven om rond 18.00 uur weer thuis te zijn.

De leerlingen die niet meegaan naar Den Bosch worden nog geïnformeerd over hoe laat zij vrijdag 2 december op school worden verwacht voor het vervangende lesprogramma.
We vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Heeft u nog wel vragen, dan kunt contact opnemen met de heer J. Zielstra (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).