Cookies op de website van Dr. Nassau College

Dr. Nassau College gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.

Ziek-en herstelmelding

Ziek

Als een leerling ziek is, meldt een van de ouders/verzorgers dit telefonisch tussen 7.50 en 8.15 uur bij de meldkamer. Dit kan telefonisch via 0592-333135 of per e-mail:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zodra de leerling  weer beter is, meldt de ouder/verzorger dit schriftelijk (via het formulier 'melding na ziekte') , telefonisch of per e-mail aan de meldkamer.  Zolang er geen betermelding  is, blijft de leerling als 'ongeoorloofd absent' geregistreerd staan.


Ziek naar huis

Leerlingen die op school ziek worden en niet meer de lessen kunnen volgen gaan naar de meldkamer om zich af te melden. De medewerker van de meldkamer of de leerling zelf belt met een van de ouders om te overleggen of de leerling moet worden opgehaald of dat de leerling alleen naar huis gaat. Wanneer de leerling zelf naar huis gaat moet er altijd even gebeld worden door een van de ouders dat hun zoon/dochter goed is thuis gekomen. In overleg mag de leerling soms ook zelf bellen bij thuiskomst.


Aanvraag verlof

Wij gebruiken twee verlofformulieren:

  • formulier verlof medische reden *
  • formulier verlof niet medische reden *

* Alleen met toestemming van de coördinator leerlingenzaken mag  een toets gemist worden als gevolg van verlof. Er mogen geen toetsen gemist worden door controle-afspraken bij tandarts, orthodontist enz.