Cookies op de website van Dr. Nassau College

Dr. Nassau College gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.

Dr. Nassau College komt samen met 3FM in actie voor Het Vergeten Kind

π˜Ώπ™§. 𝙉𝙖𝙨𝙨𝙖π™ͺ π˜Ύπ™€π™‘π™‘π™šπ™œπ™š 𝙠𝙀𝙒𝙩 π™¨π™–π™’π™šπ™£ π™’π™šπ™© 3π™π™ˆ π™žπ™£ π™–π™˜π™©π™žπ™š 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™Žπ™©π™žπ™˜π™π™©π™žπ™£π™œ π™π™šπ™© π™‘π™šπ™§π™œπ™šπ™©π™šπ™£ π™†π™žπ™£π™™β€οΈ

DJ Timur Perlin van 3FM is oud-leerling van het Dr. Nassau College en heeft 1 droom: ''Ik wil in de aula van mijn oude middelbare school nog één keer optreden met mijn succesvolle playback-act van vroeger! "Wake me up before you gogo' van Wham deden we in ooit in de brugklas.


Speciaal voor 3FM Serious Request- Het Vergeten Kind wil ik deze act nog één keer laten terugkomen op het podium van mijn oude middelbare school!''

Samen met DJ Timur willen wij zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting het Vergeten Kind. Daarom organiseren wij vrijdag 9 december tussen 15:00 en 16:00 uur op locatie Quintus met 3FM een Open Podium.

IFrame

Leerlingen en medewerkers kunnen tijdens het Open Podium een act opvoeren. Denk aan zingen, dansen, rappen of playbacken! Daarnaast organiseren wij een actieweek van 2-9 december met verschillende acties op locatie.

Wil je jouw favoriete act toejuichen? Kom dan langs op 9 december!

Locatie: Quintus, Assen

Datum: vrijdag 9 december 2022

Tijd: 15:00 - 16:00 uur

Doneren is lief:Β https://bit.ly/3gxKo8fDeel dit bericht